Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φάρσα η ημερομηνία του γάμου της – «Για όνομα του Θεού»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι την περασμένη Τρίτη και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά την ημερομηνία του γάμου της, δείχνοντας παράλληλα on air το προσκλητήριο.

Όπως αποκάλυψε η μελαχρινή καλλονή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο θρησκευτικός γάμος με τον άντρα της ζωής της – την ταυτότητα του οποίου δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής – πρόκειται να γίνει την Κυριακή 1η Μαΐου στο Πόρτο Χέλι.

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε μέσα από τα Instagram Stories ότι όλο αυτό ήταν μια φάρσα και πως δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει τις λεπτομέρειες του γάμου της στον τηλεοπτικό αέρα. 

 

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην Σταματίνα ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!” Παιδιά φάρσα ήταν! Για όνομα του Θεού. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια» ξεκαθάρισε ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More