Δήμητρα Αλεξανδράκη για Blue Horizon: «Ήταν δολοφονία, ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας;»

Μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε με αφορμή το σοκαριστικό βίντεο με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά,.

Ο 36χρονος φέρεται να είχε εισιτήριο όταν προσπάθησε να προλάβει το πλοίο πριν αυτό αναχωρήσει. Τα όσα ακολούθησαν μέχρι ο νεαρός να βρεθεί στη θάλασσα, έχουν καταγραφεί σε μια σειρά από βίντεο.

Η Δημήτρα Αλεξανδράκη οργισμένη με το αποτρόπαιο περιστατικό δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media και μη μπορώντας να κρύψει τον θυμό της είπε: «Εχθές το βράδυ πριν κοιμηθώ έπιασα το κινητό μου και αντίκρισα αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό βίντεο όπου δολοφονείται ένας συνάνθρωπός μας, γιατί ήταν δολοφονία, δεν έγινε κατά λάθος.

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα ακριβώς ίδιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί πριν χρόνια στο Ρέθυμνο όπου εγώ ο πατέρας μου και ο αδελφός μου τρέχαμε να προλάβουμε στο καράβι, ανεβήκαμε τελευταία στιγμή, μόνο που οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας τράβηξαν μέσα, δεν μας έσπρωξαν στον θάνατο.

Ως πότε σε αυτή τη χώρα και γενικότερα, θα κάνει ότι γουστάρει; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας; Αν είχε γυναίκα, αν είχε παιδιά, τη μάνα αυτού του ανθρώπου. Ως πότε ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, ούτε σε μυρμήγκια δεν φέρεσαι έτσι. Λένε μετά “κάνε παιδιά”. Γιατί να κάνω παιδί; Για να βασανίζεται για το υπόλοιπο της ζωής του; Για να έρθει κάποιος αύριο να του αφαιρέσει τη ζωή επειδή είχε αυτή τη διάθεση;

Να θες να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στο γήπεδο και να χάνεις τη ζωή σου; Να σε σπρώχνουν στις προπέλες του πλοίου; Δεν υπάρχει όμως τιμωρία, γιατί αν υπήρχε τιμωρία δεν θα βλέπαμε τέτοια περιστατικά. Συγγνώμη για την πρωινή ένταση, αλλά ζω και εγώ σε αυτή την κοινωνία και προσπαθώ να απέχω γιατί πονάω με αυτά που βλέπω δίπλα μου και δεν θέλω να πονάω». 

Read More

And More