Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ρόδο: «Ο σερβιτόρος δεν πνίγεται, δροσίζεται»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar στη Ρόδο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα προκειμένου να σερβίρει τους πελάτες, που βρίσκονται πάνω σε μια ξύλινη πλατφόρμα.

Ο νεαρός σερβιτόρος, όπως θα δεις και στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έχει προκαλέσει οργή, περπατάει κρατώντας ένα δίσκο με φαγητό, ενώ το νερό του φτάνει σχεδόν μέχρι τον λαιμό.

Μια αντίθετη άποψη θέλησε να εκφράσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το συγκεκριμένο θέμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου, τονίζοντας πως προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτηση που αναδείκνυε το θέμα, εργαζόταν σε beach bar της Κορίνθου και ευχαριστιόταν όταν βρεχόταν. Μάλιστα για τον εργαζόμενο στη Ρόδο είπε πως «δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται».

«Τώρα κάπου ΟΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες).

Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)!


Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται!

Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο.

Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω».

 

Read More

And More