Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η μαμά της μιλάει για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη,μετά τα δημοσιεύματα για την Ιωάννα Μπέλα!

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν στην “Σταρ Ελλάς 2018”, Ιωάννα Μπέλλα να βγαίνει με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη. Η Δήμητρα είναι μαζί με τον επιχειρηματία 4 χρόνια και η σχέση τους συνεχώς δυνάμωνε. Στο επεισόδιο της Κυριακής, η μελαχρινή καλλονή ανακοίνωσε δημόσια την απόφασή της να αποχωρήσει από το “Nomads”, προκειμένου να επιστρέψει στην αγκαλιά του συντρόφου της που τόσο πολύ αγαπά.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη φιλοξένησαν τη μητέρα της Δήμητρας Αλεξάνδράκη, Κατερίνα Ζερβάκη και εκείνη μίλησε γι’ όλα. Όσον αφορά τη συμμετοχή του μοντέλου στο παιχνίδι, η μαμά της ανέφερε πως τώρα τελευταία η απόδοση της κόρης της έχει πέσει λίγο, όμως δεν σταματά στιγμή να νιώθει περήφανη για την κόρη της. Ακόμα, δήλωσε πως η Δήμητρα δεν έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά και άλλη πίσω από τις κάμερες και ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της.

Όπως ήταν λογικό, η δημοσιογράφος ρώτησε της κ. Ζερβάκη και για τις φήμες που θέλουν τον σύντροφο της κόρης της να έχει προχωρήσει στη ζωή του. “Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο παιχνίδι για τους δικούς του λόγους. Βέβαια, όταν βρεθήκαμε στα Studio Kappa για να αποχαιρετήσουμε την Δήμητρα, τους είδα καλά μαζί, δεν ξεκολλάγανε” είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως όταν τον πήρε τηλέφωνο στην ονομαστική του γιορτή εκείνος της είπε: “Να χαιρόμαστε την Δημητρούλα μας”. Ωστόσο, ο αδερφός του μοντέλου, όταν άρχισε να βλέπει ότι θίγεται η αδερφή του, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μηλιώνη, χωρίς βέβαια να αναφέρει δημόσια τις ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των δύο αντρών.

Τέλος, στην ερώτηση της δημοσιογράφου τι θα έλεγε στην Δήμητρα αν την άκουγε, η  μητέρα της συγκινημένη απάντησε: ” Θα της έλεγα ότι ο Δημήτρης την αγαπάει πολύ και θα την περιμένει όσο και αν μείνει μέσα στο παιχνίδι”.

 

 

Read More

And More