Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον μέλλοντα σύζυγό της

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς σε λίγους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της.

Το μοντέλο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως έχουν τύχει κάποιες αναποδιές στις προετοιμασίες αφού έχει μείνει και χωρίς κουμπάρους αλλά και χωρίς νυφικό.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει ήδη και εγώ έχω αρχίσει και τις απολαμβάνω όσο μπορώ. Όταν δεν έχεις όμως κουμπάρους, αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα οπότε θα δούμε μάλλον τελευταία στιγμή. Κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Την Ιωάννα Τούνη την έχω παράνυφο, και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και άλλη μια φίλη μου την Ανδριάννα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και ανυπομονεί να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον μέλλοντας σύζυγό της, για τον οποίο μιλάει συνεχώς με τα πιο τρυφερά λόγια.

Το βράδυ της Τρίτης 18/5 μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε ακόμα μία γλυκιά ανάρτηση με τον σύντροφό της, όπου η ίδια φωτογράφισε τα χέρια τους και τη συνόδευσε γράφοντας: «Στο τέλος της ημέρας μόνο αυτό μετράει. Όνειρα γλυκά».

 

Read More

And More