Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά για τις φήμες περί χωρισμού της από τον Δημήτρη Μηλιώνη!

Όπως αποκάλυψε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής “Happy Day, το πρωί της Τρίτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή και ο επιχειρηματίας έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο από το Instagram, ενώ διέγραψαν και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους.

Αφορμή για να ξεσπάσει όλη αυτή η παραφιλολογία ήταν οι δηλώσεις που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το βράδυ της Δευτέρας, στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου, που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο Μουσών του Νομισματικού Μουσείου, όπου περπάτησε στο catwalk και έκλεψε τις εντυπώσεις. «Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει…» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τη διακόπτει λέγοντας: «Πάμε στις επόμενες ερωτήσεις. Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα… μαύρα».

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πώς δεν ισχύει, καθώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη το διέψευσε κατηγορηματικά, πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Συγκεκριμένα, το μοντέλο έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Απλά κουράστηκα να ακούω πότε θα βάλω νυφικό και πότε θα κάνω παιδί. Λες και ζούμε το 1850. Δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας με την προσωπική της ζωή ξανά για αυτό είπα στη δημοσιογράφο “πάμε παρακάτω στις ερωτήσεις”. Αρκετά σαπουνόπερα έγινε όλο αυτό».

Ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι!

Read More

And More