Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε δημόσια για την παρενόχληση σε γνωστό τραγουδιστή – «Το MeToo που είναι;»

Έξαλλη έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να δέχεται παρενόχληση από γυναίκα θαμώνα πάνω στη σκηνή.

Το γνωστό μοντέλο ξέσπασε μέσα από τα Instagram Stories της, αναρωτώμενη αν το κίνημα MeToo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που πέφτουν θύματα παρενόχλησης ή κακοποίησης.

«Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που δέχονται κακοποίηση από άντρες ή γενικά προστατεύει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, ανεξαρτήτως φύλου; Γιατί δεν δέχονται σεξουαλική παρενόχληση μόνο οι γυναίκες, δέχονται και οι άντρες. Είναι το ισχυρό φύλο, αλλά συμβαίνει.

Που αν στη θέση του τραγουδιστή ήταν τραγουδίστρια, όλα τα κανάλια σήμερα, όλα τα social media θα είχανε ξεχάσει τα πάντα και θα ήταν πρώτο trend», λέει αρχικά έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανεβάζοντας στη συνέχεια το επίμαχο βίντεο με τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

 

«Όπως σε εμάς τις γυναίκες δεν μας αρέσει να μας ακουμπάει κάποιος που δεν θέλουμε, έτσι και στους άντρες δεν τους αρέσει να τους ακουμπάνε κάποιες που δεν θέλουνε. Είναι απλό, δεν αλλάζει η κίνηση, είναι η ίδια. Είτε την κάνει άντρας προς γυναίκα, είτε γυναίκα προς άντρα. Αυτό έχω να πω», συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλέξανδράκη.

Read More

And More