Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μία… επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι – Οι έντονες στιγμές της και οι αποχωρήσεις

Το ταξίδι της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο «Ι’m a celebrity get me out of here» αποδείχθηκε πιο σύντομο από ότι θα περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, η παραμονή της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Άγιο Δομίνικο κράτησε μόλις μια μέρα. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, κάποιοι λόγοι υγείας ήταν εκείνοι που την οδήγησαν στην απόφαση να φτιάξει τόσο σύντομα τις βαλίτσες για την επιστροφή της.

GNTM – Η πρώτη φορά που τη γνωρίσαμε και η πρώτη επαφή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

 

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Δήμητρα Αλεξανδράκη συμμετείχε σε κάποιο παιχνίδι. Αντιθέτως, θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για μια επαγγελματία παίκτρια reality.

Η πρώτη φορά που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν τη σεζόν 2009-2010 μέσα από ένα… ένα reality μόδας. Τότε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε συμμετάσχει στο Next Top Model. Στην πρώτη της audition είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις των κριτών με την εμφάνιση και το σώμα της, ωστόσο δεν είχαν μείνει ασχολίαστες οι βλεφαρίδες και οι τρέσες που φορούσε.

Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη – όπως και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες – έπρεπε να φωτογραφηθούν φορώντας εσώρουχα με τον… Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τότε, η Δήμητρα Αλεξάνδρου είχε φανεί να το ευχαριστιέται αρκετά.

«Ευχαριστούμε πολύ που μας φέρατε ένα τέτοιο μοντέλο… Η Δήμητρα και ο Δημήτρης είναι το ζευγάρι της χρονιάς… Συνεργάστηκα πολύ καλά με τον Δημήτρη. Κάναμε το άγριο. Εγώ έκανα όπως θα έκανα στο κρεβάτι με τον φίλο μου» είχε πει ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μετέπειτα κολλητός της, είχε σχολιάσει, «Θα το χαιρόμουν σίγουρα αν δεν ήταν φωτογράφιση».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Next Top Model είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα.

Το Nomads και η οικειοθελής αποχώρηση για χάρη του συντρόφου της

 

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2018, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα ακόμη reality. Επιβίωσης αυτή τη φορά, το Νοmads. Εκεί, πολλές φορές η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε έρθει σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες της με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα.

Ωστόσο, εκείνο που δε την άφηνε να απολαύσει το ταξίδι της στο Nomads ήταν η σκέψη του τότε συντρόφου της, για χάρη του οποίου είχε αποφασίσει τότε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Νιώθω πολύ καλά που φεύγω. Ο βασικός λόγος που με κάνει να φεύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να είμαι κοντά στον άνθρωπό μου. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Αλλά ένας λόγος που με βοηθάει και παραπάνω και με διώχνει από το Nomads είναι ότι εμένα αυτά που προείπα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν ομάδα. Γιατί εδώ δεν είμαστε σαν μονάδες, είμαστε σαν ομάδα» είχε πει τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το My Style Rocks και η κόντρα με τον Στέλιο Κουδουνάρη

 

Δυο χρόνια μετά, το 2020 η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να συμμετάσχει στο My Style Rocks.

Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από εκεί αφού πολλές φορές ήρθε σε αντιπαράθεση με συμπαίκτριές της ενώ αναπτύχθηκε και μια έντονη κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Πλέον η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται στο αεροπλάνο της επιστροφής και ανυπομονεί να γυρίσει στην καθημερινότητα και τους φίλους της.

Read More

And More