Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το sexy κορίτσι του Next top model, μπαίνει στο ”Nomads” [pics]

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next top model 1. Το sexy κορίτσι που εντυπωσίασε τόσο με τον έντονο χαρακτήρα της όσο και με τις πόζες της, αποφάσισε να αποχωριστεί για λίγο τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της και επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη και να ταξιδέψει μέχρι την εξωτική Μαδαγασκάρη. Το μοντέλο θα λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης Nomads και θα έρθει αντιμέτωπη όχι μόνο με τη δύναμη της φύσης αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό.

Το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες. Η μελαχρινή καλλονή, στην παρουσίαση του εαυτού της δήλωσε ότι για το μόνο πράγμα που στενοχωριέται είναι ότι θα χρειαστεί να χαλάσει το μανικιούρ της, να κόψει τα νύχια της και φυσικά να αποχωριστεί το concealer της. Το 28χρονο μοντέλο θα αφήσει πίσω τις πασαρέλες και τις καυτές φωτογραφίσεις και θα αναμετρηθεί με τις κακουχίες της φύσης.

Η Δήμητρα, ως μοντέλο, είναι λογικό να αγαπάει τις φωτογραφίες. Έτσι, ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram που έχει πάνω από 103.00 ακόλουθους, είναι γεμάτος από άλλοτε sexy και άλλοτε ρομαντικά στιγμιότυπα της ζωή της.

Read More

And More