Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το «Χαμογέλα και πάλι» ξεκαθαρίζει για το θέμα της απόπειρας αυτοκτονίας της

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ που έκανε λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Το μοντέλο, παρενέβη αμέσως τηλεφωνικά στην εκπομπή ζητώντας να αλλάξει άμεσα ο τίτλος διαψεύδοντας το ρεπορτάζ και τονίζοντας ότι πρόκειται για άλλη κοπέλα και ουδεμία σχέση έχει η ίδια.

Λίγο αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα προκειμένου να μη δημιουργούνται – όπως είπε – λανθασμένες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.

«Θέλω να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Την είδηση αυτή εμείς την μάθαμε την ώρα που ήμασταν στον αέρα. Η είδηση αυτή ξεκίνησε από το zougla.gr, ανέβηκε στις 9.36, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Την είδε η ομάδα της εκπομπής και επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και τις αστυνομικές πηγές αλλά και τις πηγές από το νοσοκομείο Παπανικολάου στο οποίο αναφέρθηκε ότι νοσηλεύτηκε η Δήμητρα.

 Στην πορεία, βγάλαμε την Δήμητρα στον αέρα που το διέψευσε και εμείς δεν έχουμε λόγω να την αμφισβητήσουμε. Πρέπει για λόγους τάξης να το αποκαταστήσουμε» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ στη συνέχεια στην εκπομπή βγήκε και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής που μετέφερε την είδηση στον τηλεοπτικό αέρα.

«Προσπάθησα πολύ διακριτικά να μην αναφέρω το όνομα αλλά επειδή υπάρχει και δημοσιευμένο στο διαδίκτυο, ειπώθηκε. Το θέμα είναι άλλο. Δε βγήκαμε να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να είναι μια χαρά το κορίτσι. Απλά σας λέω τι μου μεταφέρθηκε γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Δε θα μπορούσε με τίποτα η κοπέλα να βγει να πει ότι τα πράγματα είναι έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω» είπε ο δημοσιογράφος.

»Δεν ήταν μόνο το άρθρο του zougla να πούμε, οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου ανέφεραν αυτό» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Καραστεφανή να τονίζει,  «Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε πριν 1 και 2 και 3 φορές».

«Για την ώρα ας κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More