Δήμητρα Λιάνη για Μαλβίνα Κάραλη: «Έμοιαζε με τον Ανδρέα Παπανδρέου»

Η εκπομπή του Σάκη Ρουβά, «Idols» με αφιέρωμα στην Μαλβίνα Κάραλη προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου.

Η διαδρομή ενός πραγματικού ειδώλου που έγινε σύμβολο, άφησε το στίγμα της σε μια ολόκληρη εποχή. Στο επεισόδιο μίλησαν συγγενείς της αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα. Μεταξύ αυτών και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Θεοποιούσε τον έρωτα και τον απομυθοποιούσε, όταν ήταν να τελειώσει», αναφέρει στο IDOLS η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και προσθέτει: «Την θεωρούσα πανέξυπνη, είχε πολύ ιδιαίτερο πνεύμα, άκρως ερωτική και δεν μπορούσες να της κρατήσεις κακία».

Η Δήμητρα Λιάνη μεταξύ άλλων μίλησε και για τις ομοιότητες που είχε διακρίνει στη Μαλβίνα Κάραλη και τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Έμοιαζαν πολύ. Ο Ανδρέας ήταν ατακαδόρος. Αυτό το είχε και η Μαλβίνα, ήταν χαρισματική». 

Για τις κριτικές που δεχόταν η Μαλβίνα Καράλη, η Δήμητρα Λιάνη σχολίασε: «Δεν άφησε ποτέ τον εαυτό της να γίνει θύμα. Όταν ήρθε η κυβέρνηση Σημίτη, τους έβγαζε στη σέντρα».  

Όσον αφορά τη γνωριμία τους, η Δήμητρα Λιάνη αποκάλυψε: «Η Μαλβίνα ήταν μία γυναίκα που θαύμαζα. Την έβλεπα πολύ στην τηλεόραση. Γνωριστήκαμε μέσα από μία δημοσιογράφο φίλη και από τότε κάναμε πολύ παρέα. Ίσως είδε σε εμένα ένα θύμα της εποχής και ίσως δεν ήθελε το συνεχίσει».

«Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή μου είπε θέλω να αποσυρθώ για λίγο. Αν χαθώ μην με παρεξηγήσεις», ήταν τα τελευταία λόγια της Μαλβίνας στη Δήμητρα Λιάνη.

Read More

And More