Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Τελικά θα παίξει στην παράσταση;

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου απάντησε και ξεκαθάρισε τα πράγματα στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα” για την παράσταση που την θέλουν να εμφανίζεται γυμνή μαζί με άλλους ηθοποποιούς.

«Με εκπλήσσει η καλπάζουσα φαντασία των Ελλήνων – να το πω διαστροφή; Νόμιζα ότι τα έχω δει όλα, αλλά τελικά δεν τα έχω δει» είπε με έκπληξη και συνέχισε:

«Υπάρχει ένας θίασος από νέους ηθοποιούς που ανεβάζουν ένα έργο που αφορά τον κανιβαλισμό-τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Αφηγητής είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου. Τα παιδιά σε κάθε παράσταση θα έχουν καλέσει και έναν guest. Συνολικά έχουν καλέσει 16 προσωπικότητες, ανάμεσά τους η Λία Βίσση και ο Ηλίας Μαμαλάκης, και ο καθένας από αυτούς θα βγαίνει στη σκηνή για λίγο, μετά το τέλος της παράστασης, και θα λέει τα βιώματά του σχετικά με τον κανιβαλισμό. Και επειδή τα παιδιά θεώρησαν ότι μπορεί κι εγώ να έχω μια άποψη, με κάλεσαν. Πήγα, είδα την πρόβα τζενεράλε και δεν τους έχω απαντήσει ακόμα. Μου άρεσε το έργο και θα αποφασίσω σύντομα. Αυτό τώρα, από το ότι υπάρχει γυμνό ή από το ότι θα πρωταγωνιστήσω με τον Στράτο Τζώρτζογλου, απέχει παρασάγγας».

Read More

And More