Τηγανιτές μπουκίτσες μοσχαριού

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Το σνίτσελ σε εκδοχή finger food για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα

Συστατικά

  • 1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
  • 1 κ. σούπας σκόνη σκόρδου
  • 2 κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
  • 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • 350 gr φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 2 αυγά
  • ηλιέλαιο για το τηγάνι
  • αλατοπίπερο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε το αλεύρι με τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού και την καπνιστή πάπρικα σε ένα ρηχό πιάτο.
  • Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά ελαφρώς.
  • Αλατοπιπέρωσε καλά το λεπτοκομμένο φιλέτο.
  • Πέρασε τα κομμάτια του μοσχαριού από το μείγμα με το αλεύρι, έπειτα βούτηξέ τα στα χτυπημένα αυγά και τέλος ξανά στο αλεύρι.
  • Γέμισε μια κατσαρόλα με λάδι που να φτάνει στα δύο εκατοστά και ζέστανέ το σε μεσαία φωτιά.
  • Ρίξε σε δόσεις τα κομμάτια του κρέατος στο ζεστό λάδι και ψήσε για τέσσερα με πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.
  • Αφαίρεσε από το τηγάνι, αλατοπιπέρωσέ τα καλά και σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά.

Read More

And More