Δήμητρα Ματσούκα: Διακριτικά στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη, στην κηδεία του αδερφού του Σωκράτη Κόκκαλη Jr [pics]

Δήμητρα Ματσούκα: Διακριτικά στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη, στην κηδεία του αδερφού του Σωκράτη Κόκκαλη Jr [pics] | tlife.gr

Τα λόγια είναι δύσκολο να περιγράψουν τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας Κόκκαλη. Ο μικρός της οικογένειας, γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, Σωκράτης Κόκκαλης Jr, άφησε την τελευταία του πνοή στις 14 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Οι αγαπημένοι του γονείς, Σωκράτης Κόκκαλης και Ελένη Κόκκαλη, τα αδέρφια του Πέτρος, Δημήτρης και Κωνσταντίνος, η σύντροφός του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα είπαν σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου, το τελευταίο αντίο. Ο μεγαλύτερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος Κόκκαλης, που είναι από τον πρώτο γάμο με την Σοφία Σκούρα, δεν μπορούσε να μη συνοδεύεται από την σύντροφό του Δήμητρα Ματσούκα.

Kαι οι δύο έδειχναν συντετριμμένοι στην εξόδιο ακολουθία, με την ηθοποιό να βρίσκεται διακριτικά πίσω από κάθε βήμα του Πέτρου Κόκκαλη. Οι δυο τους είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2016 και φαίνεται πως το δέσιμό τους γίνεται όλο και πιο ισχυρό.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

READ more