Δήμητρα Ματσούκα: Chic εμφάνιση στα λευκά στο Ηρώδειο! [pics]

Μετά την επιτυχία του χειμώνα με την παράσταση «Μια ξεχωριστή μέρα» με τον Σταύρο Ζαλμά, η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφει ανανεωμένη με μια κοσμική έξοδο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Κούκλα και κομψή στα λευκά, η γνωστή ηθοποιός ξεκινά το καλοκαίρι της με μια επίσκεψη στο Ηρώδειο με αφορμή την παράσταση  του δημοφιλούς ηθοποιού και κωμικού Bill Murray και του περίφημου Γερμανού τσελίστα Jan Vogler στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Μάρρεϋ γνώρισε τον Γερμανό τσελίτσα Γιαν Βόγκλερ, που καθόταν στη διπλανή θέση. Έτσι ξεκίνησε η μεταξύ τους φιλία, ενώ σύντομα το ενδιαφέρον του ενός για το καλλιτεχνικό σύμπαν του άλλου οδήγησε στην ιδέα μιας κοινής δημιουργίας. Το New Worlds είναι μια ξεχωριστή παράσταση που ανανεώνει τις καλλιτεχνικές γέφυρες μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, αναδεικνύοντας τον πυρήνα των αμερικάνικων αξιών στη λογοτεχνία και τη μουσική.

Αυτήν τη μοναδική παράσταση, απόλαυσε το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη Δήμητρα Ματσούκα και εντυπωσιάστηκε. Η ίδια μάλιστα, έσπευσε να ανέβασε στα Instagram stories της στιγμιότυπα από τη βραδιά και μετά το τέλος της παράστασης, να συμφωνήσει με την guardian πως η παράσταση του Bill Murray με τον Jan Vogler ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More