Δήμητρα Ματσούκα: Σπάνια βραδινή έξοδος στο Μέγαρο Μουσικής! [pics]

Με ανανεωμένο λουκ και διάθεση βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής σε μια από τις λίγες επίσημες εξόδους της η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός,  το τελευταίο διάστημα πέρασε μια περίοδο πένθους, λόγω του θανάτου του αδερφού του συντρόφου της, Σωκράτη Κόκκαλη junior. Η Δήμητρα στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στην κηδεία και τον στήριξε στις δύσκολες αυτές ώρες.

Τώρα, όμως, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και άρχισε σιγά σιγά τις κοσμικές εμφανίσεις σε ξεχωριστά καλλιτεχνικά events. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή τις «Νύχτες Πρεμιέρας» που σήκωσαν αυλαία την Πέμπτη το βράδυ!

Χαμογελαστή, ανανεωμένη και έτοιμη για την επόμενη θεατρική σεζόν η Δήμητρα Ματσούκα τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλάς και εντυπωσίασε.

Η φετινή διοργάνωση για την «Νύχτες Πρεμιέρας» μάλιστα, περιλαμβάνει  165 ταινίες από όλο τον κόσμο με τη μουσική  να έχει και φέτος την τιμητική της.

Εκτός από έργα γενικότερου ενδιαφέροντος, φέτος θα παρακολουθήσουμε εξαιρετικές ταινίες και ντοκιμαντέρ που σχετίζονται αποκλειστικά με τη μουσική. Αφιερώματα στους θρυλικούς Joe Cocker και John Coltrane, ταινίες για την ξεχωριστή «τέχνη» των soundtrack, ένα road trip «παρέα» με τον Elvis, αλλά και ένα θεότρελο οδοιπορικό με τους Mogwai, τους Franz Ferdinand,  Arab Strab.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More