Δήμητρα Παπαδήμα: “Πέρασα ένα γεγονός πάνω στη σκηνή – Ήταν ανήθικο και διεφθαρμένο”

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δήμητρα Παπαδήμα έχει μιλήσει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και περιέγραψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πάνω στη σκηνή από γνωστό ηθοποιό, ενώ υποστήριξε πως εάν την καλέσει ο εισαγγελέας θα πάει να καταθέσει.

«Όλα αυτά τα χρόνια σκύβαμε το κεφάλι και δεν μιλάγαμε και όσοι μιλάγαμε μέναμε χωρίς δουλειά. Βία φοβερή να μένεις χωρίς δουλειά όταν πρέπει να ζήσεις την οικογένεια σου. Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση… Το νέο μου βιβλίο έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία και αναφέρομαι στα όσα πέρασα και με σημάδεψαν. 19 χρονών αντιμετώπισα την πρώτη κρίση πανικού. Τον εαυτό σου μπορείς με έναν τρόπο να τον ελέγξεις ιδίως όταν γίνεσαι μάνα. Όταν γίνεσαι μάνα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη η συμπεριφορά σου.

Εγώ μπορώ να φτάσω στα άκρα. Πέρασα ένα γεγονός πάνω στη σκηνή. Ήταν ανήθικο και διεφθαρμένο. Με κακοποίησαν σεξουαλικά πάνω στη σκηνή αρκετές φορές. Αναγκάστηκα να φοράω σορτς για να το αποφύγω. Έφτασε το σημείο να μου σκίσει το σορτς. Εκεί αναγκάστηκα να τον χτυπήσω και να φύγω από την παράσταση» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα και συνέχισε «Δεν έκανα καταγγελία. Πρώτα απ όλα γιατί η κόρη μου ακολουθεί αυτό το επάγγελμα και γιατί δεν έχω στοιχεία. Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός και μέχρι πρόσφατα δίδασκε σε σχολές».

Read More

And More