Δημήτρη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και συγγραφέας μεταξύ άλλων, εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, αποκάλυψε τις προτάσεις που της έγιναν για να αναλάβει πρωινή εκπομπή και μίλησε για τα «όχι» που είπε στην καριέρα της.

«Νιώθω πως σήμερα δεν υπάρχουν οραματιστές. Όταν έγιναν “Οι απαράδεκτοι” υπήρχε όραμα. Και δεν λέω για μας, αλλά για τους πιο πάνω. Όπως ο Γιώργος και η Φρόσω Ράλλη, που ήταν οι παραγωγοί. Τώρα νιώθω πως δεν υπάρχει όραμα και η πίστη πως έχουμε κάτι “ταξιδέψιμο”. Λέμε “πάμε να κάνουμε αυτό το σίριαλ που θα χτυπήσει το άλλο που πήγε καλά. Τι συνταγή είχε το άλλο που πήγε καλά;” Αυτό θα κάνουμε. Ξεκάθαρα αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση», τόνισε για τους λόγους που απέχει από την μικρή οθόνη.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως 2-3 φορές δέχτηκε πρόταση να κάνει πρωινό.

«Μου έχουν προτείνει να κάνω πρωινό 2 – 3 φορές κιόλας. Κι η μαμά μου μου είχε πει «δεν είναι για σένα, παιδί μου». Μάλιστα, όταν της είπα τι χρήματα έδιναν, το βρήκε συγκλονιστικό αλλά ακόμα και τότε μου είχε πει κάτι τύπου «δεν είναι το παν τα λεφτά». Ήταν και Αλεξανδρινή η μαμά μου και ήταν κατά βάθος λίγο σνομπαρία. Δεν θα ήθελε και πολύ να με δει σε κάτι τέτοιο, πέρα από το να ξυπνάω πρωί, που παιδί της ήμουν και κάτι ήξερε», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο, απάντησε αν έχει ζήσει μεγάλους έρωτες που έγιναν μεγάλες αγάπες.

«Γιατί υπάρχει και το άλλο μονοπάτι, της απέχθειας, της διαγραφής. Ναι, έχω ζήσει. Γιατί έχω περάσει και το άλλο. Έχει μεγάλο ψυχικό κόστος κάτι που ερωτεύτηκες πολύ μετά να το σιχαθείς. Αν δεν εξελιχθεί η ενέργεια του έρωτα σε αγάπη, για μένα είναι μια αναπηρία. Στον άνθρωπο που ερωτεύεσαι ακουμπάς πάνω του χρόνο, ενέργεια. Αν αυτή η ενέργεια έχει μεταστραφεί μόνο σε κακία, είναι χάσιμο χρόνου και δύναμης. Ο έρωτας είναι αφορμή για την αγάπη. Έτσι τα βιώνω τώρα τα πράγματα», παραδέχτηκε.

 

Read More

And More