Δημητρίου για φυλακή: Έτριβα το σώμα μου λες κι είχα λέπρα!

Δημητρίου για φυλακή: Έτριβα το σώμα μου λες κι είχα λέπρα! | tlife.gr

»Λυπάμαι για τους συντρόφους μου. Μπήκα σπίτι κι ένιωθα βρώμικη. Έτριβα το σώμα μου λες κι είχα λέπρα. Έπεσαν τόσο χαμηλά στα μάτια μου», δηλώνει η Άντζελα για τους άντρες της ζωής τους. Ο χειρότερος από όλους; Ο Νοράι Σαμπουτζιάν που την οδήγησε στην φυλακή.

Η Λαίδη μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για την εμπειρία της στην φυλακή. »Φοβόμουν να πάω στην τουαλέτα για να μην μολυνθώ. Με περιφρουρούσαν συνέχεια. Μου είπαν μάλιστα ότι κανονικά θα έπρεπε να με δέρνουνε αλλά με σέβονται. Ήρθε η μητέρα μου να με δει και τους ρώταγε τι έκανα, γιατί με φύλαγαν έτσι λες και ήμουν ο Κοεμτζής».

Όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε δηλώνει στεναχωρημένη με τους Ράδιο Αρβύλα και τους εύχεται να μην το πάθουν ποτέ στη ζωή τους. Όσον αφορά την σχέση της με τον Τρούπη λέει χαρακτηριστικά: »Με απάτησε ενώ ήμασταν παντρεμένοι. Τα Χριστούγεννα συναντήθηκα με αυτή τη κυρία και μου έδειξε μηνύματα. Ήταν μαζί 2,5 μήνες. Ο Τρούπης έχει φάει ξύλο κι από μένα».

Η Άντζελα μίλησε και για το παλιό της πάθος με τον τζόγο. Όμολογεί πως το είδε σαν διέξοδο για να ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα και του αδερφού της. »Ο τζόγος είναι χειρότερος από τα ναρκωτικά, είναι χειρότερος από την κατάθλιψη. Ξέρεις πόσοι είναι εκεί μέσα»; μαρτυρά η Άντζελα.

Στην προσωπική της ζωή νιώθει κουρασμένη. Δεν θέλει να ερωτευθεί ξανά. Έτσι κι αλλιώς μόνο μια φορά έζησε τον αληθινό έρωτα: »Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Μακάρι να ζούσε. Μου έμαθε να περπατώ σαν κυρία, βάζοντάς μου βιβλία στο κεφάλι, να πιάνω ένα ποτήρι κρασί και όταν πάω να πιω να σκουπίζω τα χείλη μου, να πίνω κρασί μετά το φαγητό, να πιάνω σωστά το μαχαιροπίρουνο. Με έμαθε να καθαρίζω το ψάρι με μαχαιροπίρουνο που είναι πολύ δύσκολο».

Όσον αφορά τα αστέρια του πενταγράμμου, δηλώνει πως εκτιμά μόνο την Άννα Βίσση. »Είναι καλλιτεχνάρα. Η Βανδή είναι κακή απομίμηση της Άννας».

READ more