Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ελισάβετ Σπανού: Τηλεοπτική συνάντηση 9 χρόνια μετά τον χωρισμό

Η Ελισάβετ Σπανού είναι η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Super Κατερίνα” με την αμηχανία στα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στο πλατό να είναι εμφανής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τηλεοπτική συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχεδόν εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό τους αλλά και τα σχόλια της παρουσιάστριας και των υπολοίπων.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού υπήρξαν ζευγάρι για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα το 2013, ωστόσο όπως είπαν σήμερα, η σχέση τους είναι καλή.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε» τόνισε άμεσα η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του Alpha, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Κ.Κ.: Έχετε χρόνια να τα πείτε;

Ε.Σ.: Όχι… Είχαμε συναντηθεί στην Αράχωβα κάποια στιγμή.

Δ.Α.: Πέρσι, ναι… Γενικά μιλάμε.

«Σουηδία… Ωραία» αναφώνησε με νόημα ο Γιάννης Πουλόπουλος με το πρώην ζευγάρι να χαμογελάει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. «Μόνο εμένα δεν θέλει να με βλέπει κανένας πρώην μου;» αναρωτήθηκε, αυθορμήτως, η Κατερίνα Καινούργιου με την τραγουδίστρια να της απαντά πως εκείνη έχει καλές σχέσεις με τους πρώην της.

Read More

And More