Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι ευχήθηκε στην Ιωάννα Τούνη για την ονομαστική της εορτή

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Ιωάννα Τούνη και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους. ‘Όπως είναι λογικό μέσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν είναι και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Η σχέση των δυο τους, δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και παρά την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει, εκείνοι δείχνουν να έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία πραγματοποιώντας συχνά ταξίδια ο ένας στην πόλη του άλλου.

Όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στηρίζουν απόλυτα ο ένας τον άλλον και μιλούν μόνο με θαυμασμό και αγάπη για το ταίρι τους.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή της Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο από μια πρόσφατη εξόρμησή τους σε χιονοδρομικό κέντρο. Στο βίντεο αυτό, τον βλέπουμε να περπατά κρατώντας την Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά του.

«Χρόνια πολλαααα στο πιο όμορφο λαμπερό δημιουργικό κοριτσάκι του κόσμου … το πιο ελαφρύ βάρος του κόσμου μου, την δύναμη, μου την χαμογελάρα μου!!!!!!» έγραψε στην λεζάντα του βίντεο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Read More

And More