Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τους δύο άνδρες που κατήγγειλε για διαρροή βίντεο με προσωπικές της στιγμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Άγγελου Λαμπίδη, μετά την κατάθεση που έδωσε η Ιωάννα Τούνη, η δίκη διακόπηκε και η νέα ημερομηνία είναι 28 Νοεμβρίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο μεταξύ, ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από το παρελθόν, όταν ακόμα ο γιος τους ήταν πολύ μικρός.
«Σε αυτή τη δίκη είμαστε μαζί σου και πάντα» έγραψε το μοντέλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η δήλωση της Ιωάννας Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα έχουμε έρθει για να ξεκινήσει η δίκη. Είμαι για ακόμα μια φορά εδώ, ελπίζω να έρθουν και οι δύο κατηγορούμενοι και να μην ζητήσουν κάποια αναβολή, προσπαθώντας να με στραγγίξουν εντελώς ψυχολογικά οπότε ευελπιστώ ότι θα γίνει η δίκη. Είμαι έτοιμη να δω τους κατηγορούμενους, το περιμένω και γι’ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ πέρα. Θα το λέω ξανά και ξανά: έρχομαι στο δικαστήριο ζητώντας δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Δεν έχω ζητήσει καμία χρηματική αποζημίωση, δεν έχω ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Το μόνο που θέλω είναι πραγματικά δικαίωση και τιμωρία γι’ αυτούς τους ανθρώπους που είχαν ως στόχο να καταστρέψουν μία ζωή. Θα ήθελα να γίνει η διαδικασία όσο πιο σωστά γίνεται».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
