Δημήτρης Αλεξάνδρου: Και επίσημα στην “Ελένη”! Η πρώτη φωτογραφία από τα γραφεία της εκπομπής

Αφού έκανε τις διακοπές της, ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες της, η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στην εκπομπή της, κάνοντας την καθιερωμένη μεσημεριανή «παρέα» με τους τηλεθεατές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Alpha την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13.00, με ανανεωμένη ομάδα και στόχο να κερδίσει για μια ακόμα χρονιά το στοίχημα της τηλεθέασης.

Φέτος, η «Ελένη» αυξάνεται φέτος σε διάρκεια, αφού θα ολοκληρώνεται στις 15.30 και όχι στις 15.00 όπως πέρυσι, έχοντας συνολική διάρκεια δύοµισι ώρες. Όσον αφορά στην οµάδα της «Ελένης» μπροστά από τις κάμερες, η παρουσία του Δηµήτρη Αλεξάνδρου στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας επιβεβαιώθηκε, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τον λογαριασμό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στα stories μια selfie που έβγαλε με το γνωστό μοντέλο, την Εύη Φραγκάκη, αλλά και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Ελένη” , Ελένη Γελαλή, σχολιάζοντας: “Για πάμε λίγο σιγά σιγά…”. Οι τέσσερίς τους πόζαραν χαμογελαστοί και ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν που ξεκινά σε μια εβδομάδα για εκείνους.

Ωστόσο, η Ελιάνα δημοσίευσε στη συνέχεια ακόμα μία selfie, παρουσιάζοντας στους followers της τους… αφανείς ήρωες της “Ελένης” , την συντακτική ομάδα της εκπομπής, που δουλεύει πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να έχουν πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις στην πρώτη εκπομπή και όχι μόνο.

Αναμένουμε την επιστροφή της ωραίας Ελένης στις οθόνες μας!

Read More

And More