Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια: Αγκαλιά σε θεατρική πρεμιέρα!

Είναι εδώ και τρία χρόνια ζευγάρι και ο έρωτάς τους δυναμώνει. Ο λόγος για την κούκλα Μαρία Καλάβρια και τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου που βρίσκεται και φέτος στο τηλεοπτικό πλατό του Alpha και στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη. Το ζευγάρι παρά τη διαφορά ηλικίας (17 χρόνια) ζει τον έρωτά του και είναι αχώριστο.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τις βουτιές στη Μύκονο, οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τις κοσμικές εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, τους απαθανάτισε αγκαλιά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο Ήβη!

Κομψοί και χαμογελαστοί και οι δυο βρέθηκαν στο φουαγιέ του θέατρο, όπου συνάντησαν φίλους και γνωστούς και πόζαραν αγκαλιά στους φωτογράφους.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφει και σκηνοθετεί για πρώτη φορά μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα. Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More