Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την είδηση της αποχώρησης του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την καθημερινή εκπομπή του Alpha ,”Ελένη”. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί γι ΄αυτό το… τηλε-διαζύγιο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τον… “έφαγε” είπαν κάποιοι, δεν την… άντεξε άλλο, είπαν κάποιοι άλλοι, υπήρξαν κι αυτοί βεβαίως-βεβαίως που έσπευσαν να ισχυριστούν πως το γνωστό μοντέλο τον πήρε λιγάκι πιο ψηλά τον αμανέ, γεγονός που έκανε “τρελή” την γαλανομάτα “μάγισσα” του Alpha και οδήγησε αυτή την συνεργασία στο διαζύγιο.

Τι ,όμως, απ ΄όλα αυτά ισχύει και τι όχι; Η΄μήπως δεν ισχύει τίποτα απ ΄όλα αυτά; Μετά από περίπου ένα μήνα σιωπής, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να μιλήσει και να μας αποκαλύψει λατρεμένη, τους λόγους που δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καθημερινού, μεσημεριανού μαγκαζίνο του Alpha.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του από την «Ελένη» στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστετοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

«Πραγματικά δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω ακούσει τόσα, διαβάζω τόσα… Ήταν μία κοινή απόφαση που έχει γίνει πριν καιρό, από τη στιγμή που ξεκίνησα, από τη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν μια κοινή απόφαση γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις κι εσύ το δικό σου βήμα», είπα αρχικά ο Δημήτρης και έσπευσε να συμπληρώσει:
«Σίγουρα αυτό το σε εισαγωγικά διαζύγιο είναι ανάμεσα σε μένα και στην Ελένη μόνο θετικό. Δεν έχει να κάνει ούτε με διατροφές ούτε με κακίες, ούτε με σπόντες ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με καλό, το παίρνω πολύ θετικά όλο αυτό το κομμάτι και δεν είναι καθόλου διαζύγιο, είναι νομίζω ένα βήμα να προχωρήσω παρακάτω, έτσι; Τέσσερα χρόνια είμαι εκεί. Είναι αρκετά και για μένα, και για το κοινό και για να κάνω κάποια νέα πράγματα! Θέλω ,λοιπόν, να κλείσει εδώ αυτό το θέμα, όχι ότι με ενοχλεί, απλά γιατί έχω άρτια σχέση με την Ελένη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και με εκτιμά και με αγαπά κι εκείνη»!

Συμπέρασμα; Τέλος καλό, όλα καλά;

Read More

And More