Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παίρνει θέση για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου- «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου»

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day. To μοντέλο δε δίστασε να τοποθετηθεί για τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την αποκάλυψη πως ότι διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έκρυψε τον θυμό και την ενόχλησή του με όλο αυτό κατακρίνοντας το περιστατικό που του θυμίζει τα όσα είχε ζήσει η δική του σύντροφος Ιωάννα Τούνη.

«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Read More

And More