Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα μετά την ένταση με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα

Έξαλλος έγινε το πρωί της Τετάρτης 12/1 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τα πειράγματα των συνεργατών του και της παρουσιάστριας για τη σχέση με την καλεσμένη τους Ελισάβετ Σπανού. (Δες εδώ όσα συνέβησαν)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά το περιστατικό δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους και λίγες ώρες μετά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Είναι live εκπομπή και γενικά ο εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με τον Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μεταξύ φίλων και πόσο μάλλον σε live εκπομπές, θα υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα, δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν.

Από εκεί και πέρα, εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει, κάπου δεν το καταλάβανε, με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ, οπότε λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά, όλο αυτό το πράγμα έχει να κάνει επειδή είμαστε μία παρέα και στην παρέα θα υπάρχουν προστριβές».

Read More

And More