Πυρ και μανία ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Σου είπα κάτι, δε θέλω καμία πλάκα»

Έξω φρενών έγινε σήμερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκαν τα πειράγματα των συνεργατών του και της παρουσιάστριας για τη σχέση με την καλεσμένη τους Ελισάβετ Σπανού. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ελισάβετ Σπανού υπήρξαν ζευγάρι για λίγο καιρό πριν αρκετά χρόνια και αυτό είναι κάτι που σχολιάστηκε αρκετά από το πάνελ της εκπομπής. Στην αρχή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φάνηκε να μην ενοχλείται ωστόσο μετά από κάποια σχόλια που έγιναν αφού προβλήθηκε ένα βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας που είχε συμμετάσχει ο ίδιος, ξέσπασε,

«Σου είπα να σταματήσεις. Όχι, μη γελάς» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανερά εκνευρισμένος απευθυνόμενος στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Σας είπα κάτι, και σας το είπα από πάνω» συνέχισε.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα του είπε πως πρόκειται απλά για πλάκα με εκείνον να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο.

«Όχι, δεν είναι πλάκα. Δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Είναι σεβασμός στο παρελθόν μου και σεβασμός στο μέλλον μου. Πλάκα με αυτά τα πράγματα δε σηκώνω ούτε από σένα, ούτε από σένα, ούτε από κανέναν. Σου είπα κάτι; Είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που τους είπα από το πρωί. Είναι θέμα σεβασμού και προς τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και προς εμένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το μεταξύ μας». είπε αρκετά εκνευρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια προχώρησε σε διαφημίσεις ενώ όταν επέστρεψαν είπε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι μετά θα μιλήσουν οι δυο τους γιατί τη στεναχώρησε με αυτό που έγινε.

Read More

And More