Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε στον «αέρα» για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Το μέρος της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη θέλησε να πάρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε πως είναι άδικες όλες αυτές οι επιθέσεις που δέχεται και δεν τις αξίζουν καθώς δεν έχει κάνει τίποτα κακό.

«Δε θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα πουν όλοι ότι είναι κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι γι΄ αυτό τον λόγο. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Γιατί είναι φαινόμενο στο instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει πεθάνει, έχει πεθάνει την οικογένειά της. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ στο πλατό βρισκόταν η Χριστίνα Ορφανίδου η οποία συμμετείχε πέρυσι στο Big Brother και είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού λόγω ενός ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει με την ίδια πρωταγωνίστρια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε τον λόγο και εξήγησε πόσο δύσκολο είναι και για τον μετέπειτα σύντροφο μιας κοπέλας που έχει βιώσει κάτι τέτοιο – όπως και στην δική του περίπτωση – να αντιμετωπίζει αυτά τα σχόλια.

«Όλοι νομίζουν ότι μας έχει χαριστεί κάτι και μας έχει χαριστεί μέσα από το κρεβάτι μας, και επειδή μπορεί να διαρρέει κάτι, ότι είναι αυτό το πράγμα και επιβεβαιώνεται. Η διαφορά είναι ότι αυτή η κοπέλα, έχει να γυρίσει στο σπίτι της, να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους της. Και δεν έχει μόνο την οικογένειά της έχει και τον ίδιο της τον εαυτό.

Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να μη μπορεί να προχωρήσει τι ζωή του γιατί ενδεχομένως να φοβάται ότι δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει ο νέος σύντροφος. Δεν είναι εύκολο. Ξέρεις τι είναι να σου την πέφτουν όλοι από πάνω από το πρωί μέχρι το βράδυ; Και μένα, ξέρεις τι είναι να σου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σου λένε αυτό το πράγμα;» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε,

«Μπορείς να το αντέξεις; Μπορείς να αντέξεις το γεγονός ότι σου λένε κάθε μέρα αυτό; Είναι θέμα ντροπής και αρχής. Δεν είναι θέμα μόνο το ότι δεν έχουν πάρει αρχές από το σπίτι τους αλλά είναι θέμα ότι από μόνος σου να το δουλέψεις».

Ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε. «Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει έναν άνθρωπο διαφορετικά. Μπορεί για εσας να είμαι συμπαθής και για εκατομμύρια κόσμου να μην είμαι. Το πως συμπεριφέρομαι σε εσάς δεν έχει να κάνει με το πως συμπεριφέρομαι σε έναν άλλο άνθρωπο. Και, όλοι αλλάζουμε».

 

Read More

And More