Δημήτρης Αποστόλου: «Ο χωρισμός μας με τη Μάγδα δυστυχώς είναι αμετάκλητος»

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο χωρισμός μας με τη Μάγδα δυστυχώς είναι αμετάκλητος» | tlife.gr

Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και απέκτησαν δυο υπέροχα παιδιά. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά για το γνωστό σεναριογράφο και συγγραφέα Δημήτρη Αποστόλου και την ηθοποιό Μάγδα Πένσου. Μετά από αρκετές προσπάθες επανασύνδεσης φαίνεται πώς δεν τα κατάφεραν αφού σήμερα ο Δημήτρης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, κάνει λόγο για… αμετάκλητο χωρισμό!

Διάβασε το απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Δημλητρης Αποστόλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου του, το οποίο έγραψε μαζί με την Κατερίνα Γιαγτζόγλου με τίτλο «Καμία σχέση»

Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτά τα 12 χρόνια γάμου;

Ότι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου. Από τα πιο ωραία, για τη Μάγδα, τα παιδιά μας, τα ταξίδια, τις αλήθειες μας. Μάλλον έπρεπε να τελειώσει εκεί, γιατί ήταν πολύ σπουδαίο για να γίνει… νιανιά.

Βαθύ το τραύμα από τον χωρισμό σας από τη Μάγδα Πένσου;

Ήταν σαν να πήδηξα από τον βράχο της παιδικότητάς μου κι έσκασα στο κενό της επόμενης ημέρας. Πάντως, σήμερα έχω μπει σε μια κανονικότητα. Όλα καλά.

Διαζύγιο;

Θα το προχωρήσω, για να εξασφαλιστούν οι διαχειριστικοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά μου.

Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτά τα 12 χρόνια γάμου;

Ότι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου. Από τα πιο ωραία, για τη Μάγδα, τα παιδιά μας, τα ταξίδια, τις αλήθειες μας. Μάλλον έπρεπε να τελειώσει εκεί, γιατί ήταν πολύ σπουδαίο για να γίνει νιανιά.

Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Ο χωρισμός μας, με λύπη το λέω, είναι αμετάκλητος.

READ more