Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Xωρισμός για τον επιχειρηματία και την αθλήτρια

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο τους χώρισαν λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο. Τότε, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά.

Ωστόσο, η σύντομη επιστροφή της αθλήτριας στην Ελλάδα, λόγω της αποβολής της από το παιχνίδι, έφερε την επανασύνδεση. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στη Γαλλία. Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Νέα κρίση στη σχέση τους

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, οι δημοσιεύσεις τους στο Instagram, «πρόδωσαν» ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν δείχνουν ότι δεν περνούν χρόνο μαζί. Όπως συνέβη με την τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα η οποία ταξίδεψε στην Πάρο με την οικογένειά της. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, εδώ και κάποιες ημέρες ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια ζουν χωριστά. Σε επικοινωνία που είχαμε με το περιβάλλον του ζευγαριού, ενημερωθήκαμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν μένει στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους. Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός, καθώς είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και έχουν περάσει αρκετά μαζί…

Read More

And More