Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι περνούν τις πρώτες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Όπως αποκλειστικά αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, μετά από επικοινωνία με πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Κατερίνα Δαλάκα από τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου δεν μένει στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους.

Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη του TLIFE, η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε σε μια κίνηση που δείχνει ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Διέγραψε από το προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από πρόσφατες διακοπές τους στο Παρίσι. Μάλιστα, δεν άργησαν να έρθουν και τα… unfollow!

Πώς περνούν τις πρώτες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους

Ο επιχειρηματίας και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν επιλέξει να περάσουν τον χωρισμό τους με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η αθλήτρια παραθερίζει σε νησιά της Ελλάδας και απολαμβάνει τις βουτιές της. Αρχικά ταξίδεψε στην Πάρο μαζί με τα αδέλφια της, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κάλυμνο.


Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δείχνοντας τους πώς περνά.


Από την άλλη, ο Δημήτρης Φιντιρίκος επέλεξε να μην ξεκινήσει ακόμη τις διακοπές του. Πραγματοποίησε μόνο ένα σύντομο ταξίδι στη Σύρο, λόγω σημαντικής υποχρέωσης. Εκεί, ξέκλεψε λίγο χρόνο και απόλαυσε τις παραλίες του νησιού.

Παρόλα αυτά, ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην Αθήνα και όπως μπορούμε να δούμε από τις αναρτήσεις του στο Instagram, είναι προσηλωμένος στα επαγγελματικά του.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες συγκίνησε με την κίνησή του να βρεθεί κοντά στους πυρόπληκτους. Μαζί με άλλους εθελοντές βρέθηκαν στην περιοχή Νέα Ζωή για να σώσουν τα εγκαταλελειμμένα ζώα από το μέτωπο της φωτιάς.

Παράλληλα, προσπάθησαν να εντοπίσουν τυχόν ηλικιωμένους που ίσως να είχαν μείνει στα σπίτια τους, μη μπορώντας να φύγουν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σπεύδει να στηρίξει άτομα που το έχουν ανάγκη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τον χωρισμό του και μετά, το μόνο post που έκανε στο προφίλ του είναι σχετικό με τη διάσωση ζώων που κινδύνεψαν από τις φωτιές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)


Το νέο unfollow 

Τις τελευταίες ημέρες ο επιχειρηματίας και ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα, Κωνσταντίνος δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και είχαν φιλικές σχέσεις.

 

Read More

And More