Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος ξεφύλλισε το φωτογραφικό άλμπουμ από τη παιδική του ηλικία και μέσα από τα InstaStories δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, μέσω των οποίων γίνεται αντιληπτό ότι ήταν φωτογενής από παιδί!

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!, μίλησε για την παιδική του ηλικία και αποκάλυψε ότι ανέκαθεν ήταν ανήσυχο πνεύμα. «Πάντα ήμουν ανήσυχο πνεύμα. Από 10 χρόνων σχεδίαζα τη ζωή μου και το πώς θα είναι το μέλλον μου. Όταν οι φίλοι μου έπαιζαν ποδόσφαιρο και έκαναν βόλτες, εγώ σκεφτόμουν πώς θα κατακτήσω τον κόσμο. Το βασικό μου μέλημα ήταν να είμαι ανεξάρτητος, να μην έχω ανάγκη τους γονείς μου.

Στα 17 μου έφυγα από το σπίτι μου και από τότε ζω μόνος μου, χωρίς να έχω ζητήσει ποτέ τίποτα από κανέναν. Για να είσαι σταθερός, πρέπει να κινείσαι, να θέτεις συνεχώς καινούριους στόχους. Ποτέ δεν χαλαρώνω γι’ αυτό ίσως γίνεται και πρόβλημα κάποιες φορές. Από τις αγωνίες που έχω για τα όνειρα που θέλω να πετύχω, κοιμάμαι ελάχιστες ώρες», είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Read More

And More