Δημήτρης Ήμελλος: Αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο έρωτας της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό»

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι ένας από τους ηθοποιούς που τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και τον ρόλο του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο allyou.gr και τον Μπάμπη Παπαφιλλιπάκη, μίλησε για τον ρόλο που θα παίξει ο Αντώνης στην εξιχνίαση του φόνου του Στεφανή και αποκάλυψε πως θα εξελιχθεί ο έρωτάς του με την Μαρίνα.

Τι ρόλο θα παίξει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης στη σειρά; Θα καταφέρει να πιάσει τον φονιά του Στεφανή;

Αυτό είναι ο προορισμός της ζωής του. Τώρα πια που έρχεται το αίσιο τέλος στα προσωπικά του, στη σχέση του με τη Μαρίνα, είναι το κύκνειο άσμα του. Η σύλληψη του φονιά του Στεφανή είναι το τελευταίο του ένσημο για να βγει στη σύνταξη (γέλια). Αυτό περιμένει και σε αυτό ευελπιστεί. Δεν μπορεί να πάρει σύνταξη και να κάθεται σπίτι του γνωρίζοντας ότι ο φονιάς ενός συγχωριανού του κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι θέμα προσωπικής τιμής η σύλληψή του. Τώρα το πώς θα γίνει δεν μπορώ να σας το πω. Είναι θέματα των σεναριογράφων και δεν το ξέρω να σας το πω ακριβώς. Το λέω αλήθεια. Νομίζω πάντως ότι το τέλος του Φραγκιαδάκη και από τη σειρά και από την αστυνομία συνδέεται με τη λύση του αινίγματος του θανάτου του Στεφανή.

Στον Σασμό βιώνετε ένα μεγάλο έρωτα με τη Μαρίνα. Τελικά πού θα οδηγηθεί αυτός ο έρωτας;

Νομίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Η σειρά λέγεται Σασμός, οπότε το τέλος θα είναι λυτρωτικό για όλους. Τα φτιάχνουν στο τέλος οι άνθρωποι και λύνονται όλα τα θέματα. Σασμός θα υπάρχει και νομίζω σύντομα και με τη Μαρίνα για να μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί.

 

Read More

And More