Δημήτρης Ήμελλος – Σασμός: Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού για όσα θα δούμε στη σειρά

Το μεσημέρι της Κυριακής 16/1 ο Δημήτρης Ήμελλος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται.

Ο τηλεοπτικός Αντώνης, μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τις σπουδές του στη Ρωσία, την αγάπη του για τη διδασκαλία, αλλά και τη επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Η δουλειά του ηθοποιού είναι το θέατρο που έχουμε επαφή με το κοινό, μετά έρχεται το σινεμά και η τηλεόραση θέλει να έχεις χρόνο. Ψάχνω πάντα να κάνω κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν είναι αυτοσκοπός η τηλεόραση. Διδάσκω πάρα πολύ και αυτό είναι από τα καλύτερα πράγματα που νιώθω ότι κάνω και δεν θέλω να το χάσω. Η τηλεόραση με έναν τρόπο με περιορίζει σε αυτό. Δεν μπορούσε να βρω το ζύγιασμα των δύο αυτών πραγμάτων. Είχα δεχθεί πρόταση από το “Νησί”, αλλά είχα την πρόταση του Λευτέρη Βογιατζή, οπότε δεν γινόταν», αποκάλυψε και απάντησε για το αν το επηρέασε η κρίση.

Σχετικά με την υποκριτική και πώς ασχολήθηκε με αυτή: «Δεν ήθελα να κάνω θέατρο. Δεν με έπειθε η ιστορία γιατί το θεωρούσα πληκτική δουλειά. Τη θεωρούσα χόμπι. Κάποια στιγμή ο Στάθης Λιβαθινός είχε φέρει τους καθηγητές του από τη Ρωσία και εκεί είδα ότι αυτός είναι ένας δρόμος ζωής και πείστηκα ότι πρέπει να πάω εκεί να το γνωρίσω. Τότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός».

Ο Δημήτρης Ήμελλος, μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά Σασμός, δήλωσε: «Ο Μαθιός με τον Αντώνη είναι “αδέρφια”. Παρέμειναν πιστοί στην αγάπη της ζωής τους για χρόνια. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές. Έχουν και οι δύο μια μοναξιά. Είναι μόνοι τους μέσα στον κόσμο που τους περιβάλλει. Ο Μαθιός είναι ένα “μεγάλο ψάρι”, τα μεγάλα ψάρια τα βγάζεις αργά, οπότε έχουμε όλη τη χρονιά».

Τέλος, ο Δημήτρης Ήμελλος αποκάλυψε πως μέχρι την καραντίνα δεν είχε τηλεόραση στο σπίτι του, ωστόσο τώρα απέκτησε μία για να βλέπει και τη σειρά. «Είμαι παιδί της παλιάς τηλεόρασης, της ασπρόμαυρης. Είναι επικίνδυνο μέσον για εμένα, αφαιρούμαι, με αιχμαλωτίζει η εικόνα και με απενεργοποιεί».

Read More

And More