Δημήτρης Κωνσταντάρας: Η παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Ημερολόγια” με τον γιο και την κόρη του, στο πλευρό του [pics]

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε στην Στοά Πεσμαζόγλου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα “Ημερολόγια”. Για το βιβλίο μίλησαν ο πρώην Υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης αλλά και ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας. Φυσικά, από το πλευρό του καταξιωμένου δημοσιογράφου δεν μπορούσαν να λείπουν ο γιος του και γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας αλλά και η κόρη του συγγραφέα Παυλίνα, η οποία μάλιστα συνεργάστηκε και στη συγγραφή του τρίτου μέρους.

Το παρών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Σάββας Τσιτουρίδης-Δημήτρης Κωνσταντάρας-Ευάγγελος Αντώναρος

Γιώργος Καμίνης-Ντίνος Καρύδης-Δημήτρης Κωνσταντάρας

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας με τα παιδιά του Λάμπρο και Παυλίνα

 

Ανδρέας Λοβέρδος

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

“Ημερολόγια

Διάλεξα το Σεισμό, την Πολιτική και την Κατάθλιψη σαν τρεις από τους κυριότερους άξονες που καταστρέφουν παγκόσμια τις κοινωνίες μας γιατί έχω «Ημερολόγια». Έχω «καταθέσεις». Έχω «απόψεις τρίτων». Έχω μαρτυρίες. Έχω και κάποια «γνώση».
Το κεφάλαιο για την «Κατάθλιψη», το έγραψα με τη βοήθεια και τη συνεργασία της κόρης μου Παυλίνας.

Το κεφάλαιο για τον «Σεισμό», με τη συνεργασία επιστημόνων , κυρίως του Μάκη Χουλιάρα και με μαρτυρίες- πιστευτές ή απίστευτες- ανθρώπων.

Και το κεφάλαιο για την «Πολιτική», γιατί έχω εμπειρίες. Και μαρτυρίες πρωταγωνιστών. Όπως του Σάββα Τσιτουρίδη. Και αποκαλύψεις γνωστών δημοσιογράφων”

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More