Δημήτρης Κοργιαλάς: Αποκάλυψε γιατί χώρισε από την Φωτεινή Ψυχίδου!

Πριν λίγο καιρό «έσκασε» σαν «βόμβα’ ο χωρισμός της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Το γνωστό ζευγάρι που έχει μαζί έναν γιο, τον 3χρονο Θανάση αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Ο γνωστός μουσικός, μάλιστα, καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο τονίζοντας παράλληλα πως δε φταίει κανένας από τους δυο γι’ αυτή την κατάληξη που είχε η σχέση τους.

«Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω και είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω ακόμη περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου μωρό, μοιάζουμε πολύ. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό».

Read More

And More