Δημήτρης Κοργιαλάς: Έτσι σχολίασε την φημολογούμενη σχέση της Ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο! Video

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Η γνωστή δημοσιογράφος απαθανατίστηκε μερικές εβδομάδες αργότερα σε τρυφερά ενσταντανέ με τον γοητευτικό φωτογράφο Σπύρο Πώρο, φουντώνοντας τις φήμες ότι έχει αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε τον γνωστό καλλιτέχνη και τον ρώτησε για την νέα φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του…

“Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς προσθέτοντας πως “με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πως θα συνεχίσω τη ζωή μου… Εννοείται πως θέλω να φτιάξω τη ζωή μου” πρόδωσε, επίσης, ο τραγουδοποιός προσθέτοντας πως “μπορεί και πολύ σύντομα”. “Εγώ πιστεύω πως χωρίσαμε για εξωτερικούς παράγοντες, ενώ η Φωτεινή πιστεύει για εσωτερικούς. Έτσι πιάσαμε όλο το φάσμα. Πάντα είναι δύσκολος ένας χωρισμός αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ ωραία τώρα” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς!

Όσον αφορά την σχέση με το παιδί του μετά τον χωρισμός, ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραδέχθηκε πως “το φυσιολογικό είναι να βλέπεις το παιδί πιο σπάνια μετά τον χωρισμό αλλά τα έχουμε βρει με την Φωτεινή, δεν είχαμε πρόβλημα. Μια χαρά είναι όλα”.

Read More

And More