Δημήτρης Κοργιαλάς: Οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη για τρία χρόνια και οι ανύπαρκτες σχέσεις με την Ευρυδίκη

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, την κατάθλιψη που βίωσε, τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη.

«Όποιο τραγούδι και αν έχω γράψει το έχω βιώσει μετά από κάποια χρόνια κανονικά. Όπως τα έχω γράψει, τα έχω βιώσει το ίδιο. Είναι σαν μια κατάρα που με κυνηγάει. Πλάκα έχει» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς και συνέχισε μιλώντας για τον γιο του: 

«Η ζωή σαν μπαμπάς είναι πολύ ωραία. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί είσαι 24 ώρες το 24ωρο πάνω από ένα παιδί… Το καλύτερο γι΄αυτό το παιδί ήταν να μεγαλώσει στη Ναύπακτο και νομίζω το καταλαβαίνουμε και οι δυο γονείς, και χαιρόμαστε που μεγαλώνει σωστά. Ερχόμαστε συνέχεια στην Αθήνα, βλέπουμε τη μαμά. Μένουμε μαζί της όταν ερχόμαστε. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη λανθασμένη εντύπωση που είχαν για εκείνον τα media. «Τα media παλιά με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι ή οτιδήποτε, υπήρχε ένα κυνηγητό πίσω από αυτό. Δε με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι ότι ακόμα και τώρα προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Έλεος, είμαστε στο 2022. Πολλές φορές με είχαν πει ομοφυλόφιλο επειδή βαφόμουν. Εν τω μεταξύ εγώ καμία σχέση».

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Κοργιαλάς αναφέρθηκε και στην περίοδο κατάθλιψης που πέρασε. «Ήταν τρία χρόνια πολύ δύσκολα. Οι γύρω μου περνάγανε χειρότερα. Ξεκίνησε από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου. Επειδή πάντα είμαι χαλαρός και δεν καταλαβαίνω τίποτα, με χτύπησε λίγο άσχημα. Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ άσχημο. Αυτό το πράγμα που νομίζεις ότι πεθαίνεις κάθε μέρα… Τότε είχα δίπλα μου την πρώτη μου γυναίκα, τη Δήμητρα. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί μου μιλάει ακόμα με όλα αυτά που πέρασε. Νομίζω μαζί της έχω τις καλύτερες σχέσεις» και συνέχισε σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ευρυδίκης που ανέφερε ότι δεν έχουν επαφές:

«Η Ευρυδίκη έχει δίκιο σε αυτό που είπε. Αν δεν έχεις ένα παιδί, δεν έχεις κάτι να σε κρατάει δίπλα στον άλλον για ποιο λόγο να έχεις επαφή; Ειδικά όταν έχεις κάνει και έναν γάμο. Τι να κάνει, να πάρει εμένα τηλέφωνο; Έχει τον άντρα της να περνάει καλά» κατέληξε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Read More

And More