Δημήτρης Λάλος: Η φωτογραφία με την κόρη του και το σ’ αγαπώ της συζύγου του για τα γενέθλιά του

Ιδιαίτερη μέρα για τον Δημήτρη Λάλο ο οποίος από τις πρώτες πρωινές ώρες δεν σταμάτησε να δέχεται μηνύματα και ευχές για τα γενέθλιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Σασμός, είναι παντρεμένος με την Έλενα Μαυρίδου με την οποία και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη.

Η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου θέλησε να του ευχηθεί και μέσω instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία από την περίοδο της καραντίνας αλλά και την έξοδό του στα Πετράλωνα με την κόρη του.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι.

Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλώνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν», έγραψε στο instagram η Έλενα Μαυρίδου.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, η Έλενα Μαυρίδου εκτός από το στιγμιότυπο του μπαμπά με την κόρη, ανήρτησε και μια τρυφερή φωτογραφία δίπλα στον άντρα της ζωής της.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Mavridou (@elenamavridou)

Όσο για την ηλικία του, ο Δημήτρης Λάλος είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου του 1978, επομένως φέτος γιορτάζει τα 44 του χρόνια!!!

Read More

And More