Δημήτρης Λάλος: «Η κόρη μου είναι καταπληκτική»

Ο Δημήτρης Λάλος τη φετινή σεζόν βιώνει μεγάλη επιτυχία ως Μαθιός μέσα από την τηλεοπτική σειρά Σασμός. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τις νέες του δηλώσεις στην κάμερα του Star και στην εκπομπή Breakfast@star όπου και αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί.

«Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Η αγάπη είναι μοναδική. Δεν είναι μόνο γυναίκες, είναι και άνδρες που μου στέλνουν μηνύματα και είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο», είπε ο Δημήτρης Λάλος για την απήχηση που έχει ο Σασμός στους τηλεθεατές.

Όσο για το εάν ο ίδιος διαβάζει spoiler για τον Σασμό, ο Δημήτρης Λάλος ξεκαθαρίζει: «Έχω τόσες πολλές ώρες γύρισμα που δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τα spoiler. Δεν μαρτυρώ όμως τίποτα για τις εξελίξεις της σειράς».

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε και για την σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου: «Έχουμε πάρα πολλά κοινά με τη σύζυγό μου. Είναι κι εκείνη ηθοποιός. Όταν ο άνθρωπός σου ξέρει το επάγγελμά σου είναι ευχής έργον. Έχω μια μικρή κόρη μου. Η κόρη μου είναι καταπληκτική και την απολαμβάνω κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι είναι χαζομπαμπάς. Μπαμπάς σίγουρα», ανέφερε στην κάμερα του Star.

Read More

And More