Δημήτρης Λάλος: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου έγινα πιο ανασφαλής»

Ο Δημήτρης Λάλος ένας από τους πιο δημοφιλής και γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, δίνοντας μια εξαιρετική ερμηνεία ως «Μαθιός» στη σειρά «Σασμός», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή TractioN με οικοδεσπότη τον Κώστα Στεφανή και μεταξύ άλλων μίλησε και για το πόσο άλλαξε η οδηγική του συμπεριφορά από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη του.

«Έχω μια κόρη που είναι τεσσάρων χρονών, το όνομά της είναι Νικολέτα. Από τότε που γεννήθηκε άλλαξα και αυτοκίνητο, πήρα ένα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, να έχει περισσότερους αερόσακους. Ανασφάλεια. Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουν ένα παιδί, ξανασκέφτονται τη ζωή από την αρχή.

Εγώ θυμάμαι, όταν κατεβαίναμε από την Γερμανία στην Ελλάδα 2000 χιλιόμετρα, δυο μέρες στον δρόμο, δεν φορούσαμε ζώνη. Δεν υπήρχε αυτή η νοοτροπία, πώς ζούμε; Ο πατέρας μου δε, που έκανε και εμπόριο αυτοκινήτων κάποτε, λέει ότι όταν τα αυτοκίνητα είχαν ζώνη, θεωρούνταν είδος πολυτελείας. Πλήρωνες περισσότερο στο τελωνείο και τις ξηλώνανε για να γλιτώσουν δασμούς». εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος.

Read More

And More