Δημήτρης Λιγνάδης: Aνατριχιαστικές οι περιγραφές του 3ου μηνυτή – Ισχυρίζεται βιασμό μέσα στο σπίτι του

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου, ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη και 3η μήνυση για βιασμό.

Ο νέος μηνυτής, είναι Έλληνας και ενήλικος την εποχή που ισχυρίζεται ότι έγινε ο βιασμός, ενώ υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός τον βίασε μέσα στο σπίτι του το 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega, οι περιγραφές του μηνυτή είναι ανατριχιαστικές. Η τρίτη μήνυση κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Όπως λέει ο μηνυτής έγινε τέλη του 2018. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες περιγράφει ότι γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, τον κάλεσε μπει στο σπίτι του, πήγε, την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα.

Τον κάλεσε πάλι λίγες μέρες μετά. Εκεί, όπως λέει ο μηνυτής, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε κατάλαβε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε ότι αν τολμήσει και αποκαλύψει οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησε να τον κλέψει. Τον απείλησε δηλαδή για να μην προχωρήσει σε καταγγελία και σε αποκαλύψεις.

 

Διάβασε εδώ: Κούγιας για τρίτη μήνυση σε Λιγνάδη: “Αν είναι της ίδιας ποιότητας με τις προηγούμενες, δεν ανησυχούμε”

 

Read More

And More