Δημήτρης Λιγνάδης: Ελένη Κούρκουλα και Διονύσης Παναγιωτάκης, στην Ευελπίδων για κατάθεση

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, στη 19η ανακρίτρια μετά την απόρριψη της αίτησης ακυρότητας της προδικασίας. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, στο απολογητικό του υπόμνημα που δόθηκε το μεσημέρι στη δημοσιότητα, αναφέρει μεταξύ άλλων.. «Είμαι αθώος, ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με οι χωρίς τη συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κάτι είχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», αναφέρει, αρχικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Λίγο μετά τις 7.35 το απόγευμα της Πέμπτης, πήγαν στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσουν, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης. Όπως έχει γίνει γνωστό ο θεατρικός παραγωγός και η γνωστή ηθοποιός που έχουν φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, θα επιβεβαιώσουν ότι ήταν μαζί του στην Ιθάκη στις 8 Αυγούστου του 2015, ημερομηνία που υπάρχει μήνυση για κακοποίηση νεαρού στην Επίδαυρο

 

Διάβασε εδώ Διονύσης Παναγιωτάκης: Απαντά σε αρνητικό σχόλιο για την κατάθεσή του, υπερ Δημήτρη Λιγνάδη – “Αφού ήμουν μαζί του στην Ιθάκη”

Read More

And More