Δημήτρης Λιγνάδης: Για πρώτη φορά ο διάλογος του σκηνοθέτη με την ανακρίτρια

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία για βιασμό κατά συρροή. Το πρωί της Κυριακής, ο κατηγορούμενος βρέθηκε στην 19η ανακρίτρια και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η απολογία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Η εκπομπή Ευτυχείτε παρουσιάζει σήμερα για πρώτη φορά – σύμφωνα με πληροφορίες τους – όλα όσα είπε ακριβώς ο Δημήτρης Λιγνάδης στην ανακρίτρια: 

Α: Κύριε Λιγνάδη, υπάρχει ένταλμα εις βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;

Δ.Λ.: Όχι κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα από όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις.

Α: Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ΄αυτών; Επί των καταγγελιών;

Δ.Λ: Όχι, δεν γνωρίζω. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Δεν έχω ιδεά… Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των αρχών. Γι’ αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση του εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ, ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο.

Διάβασε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Το κουβάρι αποκαλύψεων που οδήγησε στη σύλληψη και το βαρύ κατηγορητήριο

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More