Δημήτρης Λιγνάδης: Όταν ανέβηκε στη θεατρική σκηνή με την πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου – Φωτογραφίες

Η Λίνα Μενδώνη στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παραίτηση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Η υπουργός Πολιτισμού απάντησε στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας ότι δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία για τον Δημήτρη Λιγνάδη, όταν η πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου, πρωταγωνιστούσε σε παράσταση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη το καλοκαίρι του 2020.

Ειδικότερα, η Λίνα Μενδώνη επισήμανε πως “Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019. Ο κ. Λγινάδης έχει μια σχέση αδιάλειπτη με το Εθνικό Θέατρο. Η πρωταγωνίστρια του στους Πέρσες ήταν η πρώην υπουργός Πολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου. Τότε δεν είδα ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, αλλά αυτό προέκυψε τώρα;”.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Λυδία Κονιόρδου συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Πέρσες”, η οποία ανέβηκε στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2020. Το TLIFE σου παρουσιάζει φωτογραφίες από τη συνεργασία τους.

Δες φωτογραφίες από την παράσταση:

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More