Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς ο ηθοποιός, φερόμενος ως θύτης του Δημήτρη Άνθη συνδέεται μαζί του

Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται πως είναι η αρχή από το κουβάρι μιας ιστορίας που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. 

Ήταν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στη ΓΑΔΑ μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του με την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού. Όλα ξεκίνησαν όταν στις αρχές Φεβρουαρίου ο Νίκος Σ. μέσα από μια συγκλονιστική συνέντευξη εξομολογούνταν τον βιασμό που βίωσε σε ηλικία 19 ετών. Χωρίς να κατονομάζει τον θύτη, ο Νίκος Σ. περιέγραφε με λεπτομέρειες όλα όσα είχε βιώσει στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού. Στη συγκεκριμένη καταγγελία ο Νίκος Σ. αποκάλυπτε πως εκτός από τον ίδιος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη υπήρχε ακόμη ένα νεαρό άτομο που ήταν επίσης θύμα του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Εκ τότε στην επιφάνεια βγήκαν και άλλες καταγγελίες εναντίον του πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο. 

Πώς όμως αυτή η υπόθεση συνδέεται με την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη εναντίον άλλου γνωστού ηθοποιού;

Ο Δημήτρης Άνθης πριν μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αποκαλύπτοντας πως και ίδιος υπέστη βιασμό σε πολύ νεαρή ηλικία από γνωστό ηθοποιό. Ο Δημήτρης μάλιστα εξομολογήθηκε πως αυτό που τον έκανε να μιλήσει είναι η εξομολόγηση του Νίκου Σ.. (δες εδώ την εξομολόγηση του Δημήτρη Άνθη)

Αυτό όμως που σοκάρει είναι πως ο Δ.Άνθης υπέδειξε ως θύτη το δεύτερο άτομο που παρουσίαζε ως θύμα ο Νίκος Σ. στην ιστορία του. Το θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη δηλαδή, λίγα χρόνια μετά μετατράπηκε σε θύτη για άλλους νέους υιοθετώντας τις τακτικές του ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Ο Δημήτρης Άνθης κατέθεσε μάλιστα μήνυση εναντίον του γνωστού ηθοποιού για βιασμό τον οποίο υπέστη το 2006 όταν ήταν μόλις 21ετών. Όπως έχει γίνει γνωστό έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του ηθοποιού προκειμένου οι αρχές να κινηθούν άμεσα καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα πρόκειται να παραγραφεί τον Μάιο του 2021.

Ο δικηγόρος δε του ηθοποιού σε επικοινωνία που είχε με το TLIFE ανέφερε ανέφερε μεταξύ άλλων; 

“Η μόνη πληροφόρηση που έχω από το γραφείο της εισαγγελίας είναι ότι έχει ασκηθεί μια προκαταρκτική εξέταση και θα λάβουμε από μέρα σε μέρα αντίγραφα της δικογραφίας για να μπορέσει να απαντήσει ο εντολέας μου και να δούμε τι καταγγέλλεται. Μου έχει πει ότι είναι αβάσιμα όσα λέγονται και όσα αναφέρει ο κύριος αυτός”. (διάβασε εδώ όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού)

Read More

And More