Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Μας ξενάγησαν μέσω Skype στο μοντέρνο διαμέρισμά τους! [video]

Το «Μένουμε Σπίτι» είναι η συμβουλή του Υπουργείου Υγείας ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Tα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρας μας αυξάνονται μέρα με τη μέρα και η κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο να φαίνεται δυσοίωνη, οπότε αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον περίγυρο μας.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη φαίνεται πώς έχουν καταλάβει καλά ότι ο αυτοπεριορισμός και η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για όλους μας. Έτσι, λοιπόν, μένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους, μαζί με τον γιο τους, και βγαίνουν έξω σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.

Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, το ζευγάρι άνοιξε το σπίτι στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του Χρήστου Ανθόπουλου στο YouTube με τίτλο “Μπαίνουμεεεεε σπίτι” και μίλησε για το πώς βιώνει αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο. Ο Δημήτρης και η Αντινόνη περιέγραψαν μια τυπική μέρα τους με τον μικρό Χάρη, ενώ μας ξενάγησαν στους εσωτερικούς  χώρους του μοντέρνου διαμερίσματός τους.

Όπως θα διαπιστώσεις, το σαλόνι τους, στο οποίο ο γιος τους τον δικό του χώρο, είναι minimal, ενώ το σπίτι διαθέτει και μια άνετη βεράντα, όπου περνούν αρκετές ώρες όταν ο καιρός είναι καλός. Στην κουζίνα κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενώ το WC είναι ευρύχωρο και είναι γεμάτο με πράγματα του χαριτωμένου μπόμπιρα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More