Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες βουτιές με τον γιο τους στη θάλασσα! [pics,video]

Ο γιος τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη που δεν σταματούν τα παιχνίδια με τον μικρό Χάρη. Το αγόρι τους μάλιστα που είναι πια 2,5 χρόνων (γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2017) έκανε φέτος και τα πρώτα του μπάνια στην παραλία στο Αυλάκι.

Όλοι η οικογένεια ξεκίνησε για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές και ο μικρός φαίνεται να απόλαυσε πολύ τα παιχνίδια στην άμμο, αλλά και το κολύμπι στα δροσερά νερά.

«Έρχεσαι φέτος πρώτη φορά σε επαφή με την άμμο και νιώθεις περίεργη αίσθηση! Πας να μπεις στη θάλασσα και τρομάζεις! Και τότε συνειδητοποιώ πόσο μεγάλωσες… έφτασες 2,5 χρονών, ολόκληρο αντράκι… πέρυσι δεν καταλάβαινες πολλά. Από φέτος ήρθε η ώρα να ξανά γευτώ και εγώ μαζί σου πράγματα από την αρχή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Ψυχράμη ανεβάζοντας μια φωτογραφία του γιου της στην παραλία.

Αλλά, και ο διάσημος μπαμπάς του μικρού Χάρη, ανέφερε σε post του στο Instagram: «Το καλοκαίρι έφτασε! Πάρτε τα απαραίτητα κουβαδάκια και ξεκινήστε κατασκευές!!! Εμείς ανοίξαμε το πρώτο μας εργοτάξιο στο Αυλάκι…».

Και φυσικά τα μηνύματα των φίλων τους δεν είχαν τέλος!

Read More

And More