Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Το άλμπουμ του γάμου τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα ανέβηκαν το απόγευμα της Τετάρτης η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης και μεγάλο διάστημα συγκατοίκησης, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία Παναγία Καταφυγιώτισσα στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας. Και παρόλο που αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Μιμής Ντενίση για κουμπάρα, το ζευγάρι πάντρεψαν τρεις καλοί του φίλοι και ηθοποιοί. Η Νάντια Κοντογεώργη (από το Κάτω Παρτάλι), ο Λάμπρος Φισφής (κολλητός φίλος του Δημήτρη από το “Κάψε το σενάριο”) και ο Κωνσταντίνος Καΐκης (από τις Ηρωίδες) ήταν οι τρεις κουμπάροι του Δημήτρη και της Αντιγόνης.

Με μπλε κουστούμι και γυαλιά ηλίου, ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στην εκκλησία που έφθασε με ένα κόκκινο αυτοκίνητο και φορώντας ένα νυφικό Konstadinos Melis by Laskos (δες εδώ την πρόβα νυφικού). Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και στολισμένα με λευκά ανθάκια. Ο hair stylist που επιμελήθηκε τα μαλλιά της ήταν ο Νάσος Ασημακόπουλος και η make up artist και φίλη της Στέλλα Καραπούλιου ανέλαβε το μακιγιάζ της.

Όσο για το στολισμός που επέλεξε ήταν λιτός σε λευκή και ροζ απόχρωση…

Η Αντιγόνη είχε μαζί της τρία παρανυφάκια, ανάμεσά τους και την μικρή Αέλια, την κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Κοντά στο ζευγάρι, αυτήν την όμορφη στιγμή όμως βρέθηκαν και πολλοί φίλοι. Ανάμεσά τους η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη και την κόρη του Φωτεινή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες:

Η νύφη Αντιγόνη Ψυχράμη

Γιώργος Καπουτζίδης, Δημήτρης Μακαλιάς

Ο Λάμπρος Φισφής

Νάντια Κοντογεώργη

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Βίκυ Σταυροπούλου

Κώστας Μαρτάκης

Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης

Ζήσης Ρούμπος

Οι νεόνυμφοι Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη

Με την Όλγα Λαφαζάνη

Θοδωρής Αθερίδης με την κόρη του Φωτεινή

Κατερίνα Γερονικολού, Μιμή Ντενίση, ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης και άλλοι φίλοι του ζευγαριού

Read More

And More